Drømmer du om at få lavet en tilbygning?

Hvis du føler dig trængt i dit hjem eller er I blevet for mange i virksomheden? Så er det måske på tide at overveje en tilbygning. Hos Tømrerfirmaet Thomas Møller i Skanderborg har vi ekspertisen og erfaringen til at hjælpe dig, med at skabe mere plads og samtidig øge værdien af dit hjem.

Vi hjælper dig fra start til slut med dit tilbygningsprojekt. Vi har mere end 10 års erfaring inden for faget, det medfører at vi kan give vores kunder rådgivning og vejledning i alt fra udseende til muligheder. Efter du har fået din tilladelse til tilbygningen, er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi konstruerer tilbygningen, som du vil have den – skal den være i forlængelse af huset eller fritstående? Skal den bygges med et vinklet eller fladt tag? Sammen finder vi den bedste løsning, der er tilpasset dine ønsker og behov. Vi laver tilbygninger for både private og erhverv mellem Skanderborg, Horsens og Århus.

Professionel rådgivning og planlægning

Vi starter altid med en grundig samtale, hvor vi lytter til dine ønsker og behov. Derefter udarbejder vi en plan og et budget, som passer til netop din situation. Vi tager også højde for alle relevante regler og krav, så du kan være sikker på, at alt bliver gjort korrekt.

Til en tilbygning er der ofte brug for en entrepriseløsning, og her sørger vi gerne for at kontakte vores samarbejdspartnere, så du selv slipper for koordineringen med flere firmaer.

Tilbygning af højeste kvalitet

Vores erfarne tømrere sørger for, at din tilbygning bliver opført i den bedste kvalitet, da vi ikke går på kompromis med noget og vi bruger derfor kun materialer af høj kvalitet. Derudover holder vi os altid opdateret med de seneste teknikker og trends i branchen.

Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig med din tilbygning 

Kontakt os i dag på telefon 23 23 74 23 og få en uforpligtende snak om dine muligheder for en tilbygning. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at skabe det hjem, som du drømmer om.

Du kan også sende os en mail til kontakt@tftm.dk eller hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, så vil vi hurtigst muligt vende tilbage. 

Få et tilbud her